uklad rownan
kuba: Eta pomocy, potrafisz rozwiazac cos takiego?
x1+3x2+7x3+5x4+5x5+2x6=2
x1+2x2+4x3+3x4+4x5+3x6=2
x1+x2+x3+2x4+x5=2
21 lut 01:09
kuba: x1+3x2+7x3+5x4+5x5+2x6=2
x1+2x2+4x3+3x4+4x5+3x6=3
x1+x2+x3+2x4+x5=4
poprawka w wynikach
21 lut 01:11
Antoni: układasz to w macierz pozniej skroceniem gaussa i otrzymujesz wynik
21 lut 09:53
kuba: gaussa dla macierzy prostokatnej ?
21 lut 22:05
Eta:
Kochany , ja takie zadania miałam 40 lat temu

Nie mam zamiaru robić teraz "przemeblowania" w swoim zużytym nieco mózgu

Poczekaj na tych co maja tę wiedzę na bieżąco !
21 lut 22:23
kuba: dzieki
21 lut 22:47