matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Iza:
Czy moze mi ktos pomoc
Rozwiąz równania wykładniecze: x=2
x
+
3
−2
x
−
1
=−3/2x+1/2 (1/3)
x
+3/x=0 |(1/2)
x
−1|=−2x
2
−8x−5 Bardzo prosze zeby mi ktos to rozwiazal...
20 lut 20:50
Iza:
20 lut 21:05