matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz graficznie i algebraicznie uklad rownan
magda:
Rozwiaz graficznie i algebraicznie uklad rownan a){2(x+1)−y=3 {2x+3(y−2)=y−2 b){(x+1)
2
−(y−2)
2
=x
2
−y
2
+9 {(x−2)
2
−4(y−2)=x
2
+8
20 lut 17:34