matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
margo:
Liczba x=3
40
+3
40
+3
40
jest równa liczbie: a) 3
64000
b) 3
120
c) 27
120
d) 3
41
proszę o wyjaśnienie
20 lut 12:09
Dominika:
odp : d)
20 lut 12:14
margo:
a dlaczego odpowiedź d
20 lut 12:14
Ola:
=3*3
40
=3
1+40
20 lut 12:15