matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyrażenie cos α * tg α jest równe...?
decode:
Wyrażenie cos α * tg α jest równe: 1. sin α 2. cos α
sin α
3.
cos α
cos α
4.
sin α
19 lut 09:52
utan:
sinα
tgα =
cosα
sinα
cosα * tgα = cosα *
= sinα
cosα
19 lut 11:15
karolina:
tgα*cosα
16 mar 19:26