matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrażenie
Paula:
zad. oblicz wyrazenie (7
−0,7
: 7
2
5
* 7
−0,9
)
1
2
19 lut 00:16
dero2005:
(7
−
7
10
: 7
4
10
* 7
−
9
10
)
1
2
= = (7
−
7
10
: 7
−
5
10
)
1
2
= = (7
−
2
10
)
1
2
= 7
−
1
10
19 lut 08:38