matematykaszkolna.pl
Jestem Daria Daria: Chyba sobie jeszcze raz od początku przerobie wszystkie działy z tej strony. Warto ? czy lepiej iść na telewizor ?
19 lut 00:04
Eta: Jak dasz radę wejść "na telewizor" ? ..... to ciekawe ?
19 lut 00:14
Niekumata i to bardzo xD : warto, warto emotka w tv nic nie ma cheh
19 lut 00:17
Daria: Eta ty zawsze byłaś dobra z maty ? Opowiedz coś o sobie emotka
19 lut 00:22
think: Daria a co planujesz zostać psychologiem normalnie jak "słyszę" tylko gdzieś opowiedz coś o sobie to mi się jedno kojarzy...
19 lut 00:26
Daria: Szukam motywacji
19 lut 00:27
Eta:
19 lut 00:28
Daria: rozwiń to eta prosze emotka
19 lut 00:29
Daria: siedzę nad zadaniem i myśle "Eta na pewno by to zrobiła " emotka
19 lut 00:31
think: Daria, to ja Ci może opowiem o sobie... W podstawówce matmy się nie uczyłam, bo po co jak wszystko rozumiałam, a nawet jak czasem nie rozumiałam to nie było tragedii. Do liceum poszłam z podobnym nastawieniem i w pierwszej klasie pojechałam po bandzie... bardzo się zdziwiłam, gdyż system nauki miałam identyczny jak w podstawówce a oceny niestety drastycznie spadły. Także pierwsza klasa ledwo na trójczynę wyciągnięta. W drugiej klasie zakochałam się w funkcji kwadratowej i podniosłam swoje "notowania" później znowu średnio się uczyłam, ale uczyłam i jakoś się wiodło do czwartej klasy, gdzie próbna matura pokazała wszystkie moje niedociągnięcia. Zmobilizowało mnie to niebagatelnie i wzięłam się do nauki. Aczkolwiek jak mam być szczera, to matmę zawsze lubiłam, tylko zawsze byłam leniwa i nie chciało mi się jej uczyć, a matma jest taka, że jak przy niej nie posiedzisz i nie poświęcisz jej sporo czasu to wyjdzie to od razu na wierzch. Chcesz być dobra − musisz spędzić przy niej wiele godzin. I nie mów mi o humanistyce... mam koleżankę po profilu humanistycznym, która poszła na astronomię i sama nadganiała różnice programowe, a też podobno matematyka to była czarna magia...
19 lut 00:35
Eta: Hmm.... ja jestem dopiero w gimnazjumemotka
19 lut 00:42
Kajtek: No też miałam cię o to poprosić ja natomiast nigdy matematyki nie lubiłam w podstawówce 2 w gimnazjum i liceum 1 −2 klasa też 2 dopiero w 3 klasie przejrzałam na oczy i w sumie teraz to co robimy na lekcjach jest dla mnie bardzo łatwe ale mimo wszystko wydaje mi się że przede mną jeszcze daleka droga ponieważ i tak wielu zadań z innych książek nie potrafię zrobić. Chciałam to lepiej napisać
19 lut 00:46
Kajtek: Eta oszuscie napisz coś prosze
19 lut 00:46
Eta: Czytając to o czym piszecie, to będę musiała w liceum wziąć się solidnie do naukiemotka Nie mogę sobie pozwolić na oceny 2 ani 3 przynajmniej muszę mieć 4 lub 5 jak Godzio
19 lut 00:53
Godzio: Eta tak nisko mnie oceniasz, 4, 5emotka ?
19 lut 00:54
Daria: Nie żartuj całyc zas napisz prosze ile masz lat emotka ja tu suzkam motywacji a jak by sie faktycznie okazało że jesteś dopiero w gimanzjum to niezłego doła złapie
19 lut 00:55
think: Godzio a co masz same 5 łamane przez 6?
19 lut 00:55
Godzio: Parę 6 jest
19 lut 00:57
Eta: Sorrry zapomniałam dopisać "lub" tak jak Godzio
Daria: kurde to nie mamy o czym gadać tutaj są same wybitne jednostki
Godzio: Co prawda lubię na niektórych przedmiotach korzystać z wi−fi, ale jakoś trzeba żyć
Eta:
19 lut 00:58
Daria: Eta kłamie jak by była w gimnazjum to już by spała
19 lut 01:01
think: ehh z tego co wiem gimnazjum dzisiaj nie idzie na lekcje, za to ja rano wstaje do pracy także miłego siedzenia, ale na mnie pora
19 lut 01:02
Godzio:
19 lut 01:03
Daria: dobranoc emotka dobrze że szydło wszyło z worka emotka
19 lut 01:05
Daria: kurcze zazdroszczę wam umysłów chęci mam dużo ale z realizacją już jest gorzej
19 lut 01:06
Eta: He he emotka .... "cudowne "dzieci potrzebują mało snu, a poza tym skoro w liceum mam mieć dobre oceny ( jak Godzio emotka to też zaczynam tak długo siedzieć na forum ..... jak Godzio
19 lut 01:07
Godzio: Zaraz wyjdzie że jestem maniakiem
19 lut 01:07
Daria: Eta potrafisz spać po 5 h dziennie ?
19 lut 01:09
Eta: K o l o r o w y c h snów emotka
19 lut 01:10
Eta: He he ..... ja śpię 10 − 12 h
19 lut 01:11
Daria: czesc Eta i przepraszam za natręctwo ale podziwiam cię emotka
19 lut 01:11