matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
KAMILa:
wskaz funkcje kwadratowa, ktorej miejsca zerowe to −2i3
18 lut 18:12
dero2005:
x
2
− x − 6 = 0 x
1
+x
2
= −
b
a
x
1
*x
2
=
c
a
18 lut 18:21
kinia:
roziwazniem ukladu rownian {2x−2y=1 jest para liczb 3x+2y=26
18 lut 18:26