matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie potęgowe
adam:
x
−
3
2
=
√
2
4
17 lut 21:36
dero2005:
x
−
3
2
=
√
2
4
2
1
2
x
−
3
2
=
2
2
x
−
3
2
= 2
1
2
−2
x
−
3
2
= 2
−
3
2
x = 2
17 lut 22:48