matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
max:
rozwiazaniem rowniania 5x+4/2x−1 =3 jest
17 lut 20:37
Szpaczek:
5x + 4 = 6x −3 −x + 7 = 0 x=7 Trzeba jeszcze założyć, że x różne od 1/2
17 lut 20:40
max:
dzieki;0
17 lut 20:48