matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ady
ady 10:
4/5 =?
17 lut 19:16
ICSP:
0,8
17 lut 19:17
ady 10:
rozszerz ulamki 35
17 lut 19:34
ICSP:
4
7
28
*
=
. O to chodzi?
5
7
35
17 lut 19:35
ady 10:
4 20 = . 5
17 lut 19:40
ICSP:
4/20 = 1/5
17 lut 19:41
ady 10:
4/5
17 lut 19:44