matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć pochodne
Magda:
f(x)=
√
x
2
lnx
f(x)=
√
xsin
2
x
17 lut 18:34
alf:
2xlnx+x
1. y' =
2
√
x
2
lnx
17 lut 18:36
alf:
sin
2
x+2xcosx
2. y' =
2
√
xsin
2
x
17 lut 18:38
Magda:
oki.dzięki
17 lut 18:40