matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczyć wszystkie asymptoty tych funkcji. Czy ktoś mi pomoże?
Magda:
wyznaczyć wszystkie asymptoty funkcji: f(x)=x/lnx f(x)= e
x
/x
17 lut 17:37
Magda:
pomoże mi ktoś z tymi asymptotami
? f(x)=x/lnx f(x)= ex/x
17 lut 17:39