matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest ?
ceaser I:
3
√
3
*
6
√
3
16 lut 19:26
Godzio:
3
1/3
* 3
1/6
= 3
1/3 + 1/6
= 3
...
16 lut 19:27
M4ciek:
3
√
3
*
6
√
3
= 3
1
3
* 3
1
6
= ... a
x
* a
y
= a
x+y
16 lut 19:27
ceaser I:
dzięki, już wiem dlaczego wychodzi
√
3
16 lut 19:29