matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x
jawor:
log
3
x = 2log
3
4 − log
3
12 −1
16 lut 19:10
jawor:
pomoże ktoś?
16 lut 19:56
zdesperowany student:
log
3
x=log
3
16−(log
3
12+log
3
3) log
3
x=log
3
4
9
x=
4
9
16 lut 20:00