123
ceaser I: 55+55
16 lut 18:57
zdesperowany student: 55*2
16 lut 18:59
ceaser I: a inaczej mozna zapisac ?
16 lut 19:00
M4ciek: Wyciagnij 5 przed nawias...
16 lut 19:00
ceaser I: no dobra wiem,

a co jest wieksze 5
5+5
5 czy np 5
12 albo 5
7 ?
16 lut 19:02
M4ciek:
55 + 55 = 53(52 + 52) = 53(50) = 125 * 50 = 6250
16 lut 19:03
ceaser I: dzięki M4ciuś
16 lut 19:04
ceaser I: prosiłbym jeszcze odp na tamto pytanie
16 lut 19:06
M4ciek: No to rozpisz to :
55 + 55 = ...
512 = ..
57 = ...
16 lut 19:13
M4ciek: I porownaj
16 lut 19:13