| a√2 | ||
cosα= | ||
| a√6 |
| 2a | |
| a4 √17 |
| √3 | a | ||
= | |||
| 3 | a+2 |
| 1 | √3+1 | √3+1 | √3+1 | |||||
a= | * | = | = | |||||
| √3−1 | √3+1 | 3−1 | 2 |
| √3 | a | ||
= | |||
| 3 | a+2 |
| 2√3 | 3+√3 | 2√3(3+√3) | 6√3+6 | 6(√3+1) | ||||||
a= | * | = | = | = | =√3+1 | |||||
| 3−√3 | 3+√3 | 9−3 | 6 | 6 |
| 2a | 4 | 8 | √17 | 8√17 | |||||||||||
=2a* | = | * | = | ||||||||||||
| a√17 | √17 | √17 | 17 |
| a√2 | √2 | 1 | √3 | √3 | ||||||
cosα= | = | = | * | = | ||||||
| a√6 | √2*√3 | √3 | √3 | 3 |