matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice funkcji
magda:
prosze obliczyc granice
n
√
2
=
√
2n
2
−5n+1
lim
,
√
n
2
+n
−
√
n
2
+1
n−>nieskaczonosci
√
1+2x
−1
lim
x
x−>0
16 lut 14:51
alf:
√
1+2x
−1
1
lim
x→0
= (H) →
= 1
x
1+2x
16 lut 15:13
magda:
co oznacza to (H) i skad sie wzielo
?
16 lut 15:14