Kto mi to powie i wytłumaczy ,,,;(
młoda: W równoległoboku ABCD dany jest wektor BC = 4, 2 oraz punkt P= 2, −4 będacy środkiem boku BC
Punkt M = −1, 2 jest srodkiem boku DC oblicz
a Współrzedne wieszchołków
b krótsza i dłuższą wysokość
c sinus konta abc
równanie koła opisanego na trójkącie BCD
i równanie symetralnych boków równoległoboka
16 lut 14:42
młoda: młoda: W równoległoboku ABCD dany jest wektor BC = 4, 2 oraz punkt P= 2, −4 będacy środkiem
boku BC Punkt M = −1, 2 jest srodkiem boku DC oblicz a Współrzedne wieszchołków b krótsza i
dłuższą wysokość c sinus konta abc równanie koła opisanego na trójkącie BCD i równanie
symetralnych boków równoległoboka
16 lut 15:16