matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
wercia18:
Ile punktów wspólnych z osiami współrzędnych ma okrąg (x+3) + (x−1) = 4 obydwa nawiasy są podniesione do kwadratu.
16 lut 09:39
Eta:
Wystarczy narysować ten okrąg i wszystko będzie jasne jak słońce
o: (x+3)
2
+ (y−1)
2
=4 S( −3, 1) r= 2 odp: podaj już sama
16 lut 14:31
Mateusz:
Staraj się nie dublować postów na drugi raz jeden wystarczy w zupełności
:
https://matematykaszkolna.pl/forum/80153.html
16 lut 14:41