Proszę POMUŻCIE
muszę to zrozumieć. Mam na to tylko jeden dziń,potem trzy dni
z rzędu od rana do wieczora jestem w pracy.Wogule tego nie rozumiem, nie wiem od czego
zacząć.
Państwo N przeznaczyli 26000 zł na zakup działki. Do jednej z ofert dołączono rysunek
dwuch przeciwległych do siebie działek w skali 1:1000. 1m2 gruntów w tej ofercie kosztuje
35zł . Oblicz czy przeznaczona kwota wystarczy na zakup jednej z tych działek?
|AE|=5m
|EC|=13m
|BC|=6,5m
Czy zrobiłam coś złego?
! możesz mi teraz pomóc?