suma współczynników wielomiau
gośka: Suma współczynników wielomianu M(x)=(x2−3x+1)2011 jest równa?
15 lut 23:12
Godzio:
W(1) = ...
15 lut 23:14
Eta:
W(1)=.......
15 lut 23:14
Trivial: W(1) = ...............................
15 lut 23:15
Godzio:
15 lut 23:15
Trivial:
15 lut 23:15
Eta:

ale
Trivial ma najwięcej ..................................
15 lut 23:16
Trivial: Bo najdłużej liczę.
15 lut 23:17
Godzio:
15 lut 23:17
chardan: −1; jest to potęga −1 gdy wykładnik jest nieparzysty
15 lut 23:37
gośka: dziękuje
15 lut 23:48