matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Geometria
Pati:
odleglosc srodka odcinka o koncach: M=(−1,−1), N=(−5,9) od poczatku udładu współrzędnych wynosi?.
15 lut 18:43
Eta:
S( x
S
, y
S
)
x
M
+x
N
x
S
=
=.......
2
y
M
+y
N
y
S
=
=.....
2
|OS|=
√
x
S
2
+y
S
2
=..............
15 lut 18:46