matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie okróegu
niuni;*:
A kto mi to jeszcze wytłumaczy
? punkty A= 0,1 nalezą do okręgu którego środek nalezy do prostej o równaniu x−2= ) podaj równanie okręgu...
15 lut 17:42
niuni;*:
Help
15 lut 17:51
niuni;*:
x−2=0 ta mała pomyłka
15 lut 17:51