matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
streetdance :
pooomożesz mi prosze
oblicz pole pow. prostopadłościanu wiedząc że przekątna ściany bocznej tworzy z krawędzią podst, kąt 45 stopni wys. prostopadłościanujest równa 4 , a podstawą jest kwadrat.
14 lut 21:11
robinka:
H=a H=4 a=4 P=4aH+2a
2
14 lut 21:19
street dance:
dziękuje
14 lut 21:21