na już
ewa: jeżeli resztami z dzielenia liczb 17, 27, 28 przez liczbę n są odpowiednio liczby 8, 0, 1 to
liczba n jest równa ?
13 lut 21:39
kachamacha: 9
13 lut 21:40
ewa: jak wyszedł taki wynik..?
13 lut 21:58
Kaśka: 17−8=9 czyli w pierwszym dzielenie przez 9 bo 17/9= 1 reszty 8
27−0=27 czyli dzielenie przez 0 , bo 27/0=0
28−1=27 czyli dzielenie przez 27 . bo 28/27=1 reszty 1
13 lut 22:00
Godzio:
| | 27 | |
Herezja się szerzy  |
| ! ! ! ! ! |
| | 0 | |
13 lut 22:04
13 lut 22:06
Godzio:
Dożywotnie blokada łobuza
13 lut 22:08
ICSP: Dzięki kasi możemy udowodnić że 0 = 1

x
2 −x
2 = x
2 − x
2
x(x−x) = (x−x)(x+x)
x = x+x
0 = 1

Wszystko obalone
13 lut 22:18
ICSP: No dobra mozemy udowdnic że 1 = 2
13 lut 22:18
Godzio:
To dodam jeszcze:
4 − 4 = 10 − 10
(2 − 2)(2 + 2) = 5(2 − 2)
2 + 2 = 5
13 lut 22:19
ICSP: D = R
Jak wykres narysować. Chyba będzie tak:
dla x = 0
13 lut 22:22
ICSP: albo nie:
D ; x ∊ S
13 lut 22:23