matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
na już..
ewa:
jeżeli p= 2
3
* 3
4
to liczba 12p jest równa?
13 lut 21:37
kachamacha:
3
5
*2
5
13 lut 21:38
kachamacha:
zatem 6
5
13 lut 21:38
ICSP:
12 = 2
2
* 3 2
2
* 3 * 2
3
* 3
4
= 2
5
* 3
5
= 6
5
13 lut 21:38