matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż Równania.
Agula:
Mógłby mi to ktoś sprawdzić.
1
3 + 4cos
x = −1
2
1
4cos
x = −4 /:4
2
1
cos
x = −1
2
1
x = π + 2kπ /*2
2
x = 2π + 4kπ
13 lut 20:44
asd:
jak dla mnie dobrze
13 lut 21:16