matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
NRg:
jak rozpisać
√
20
13 lut 18:14
ICSP:
√
20
=
√
4 * 5
=
√
4
*
√
5
= 2
√
5
13 lut 18:15
Ajtek:
√
20
=
√
4*5
=2
√
5
13 lut 18:16
NRg:
dzięki
13 lut 18:22