matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DZIEDZINA FUKNCJI
Magda:
wyznacz dziedzinę funkcji: y=2xlnx D=R? miejsce zerowe x
0
=0
f(0)= 0
13 lut 17:09
bart:
x>0
13 lut 17:22
Magda:
czyli co jest źle
możesz poprawić bart
13 lut 17:37