zas
;): pierwistki x3+x
13 lut 12:08
R.W.17l: x3+x=0
x(x2+1)=0
x=0
13 lut 12:10
;): o i −i?
13 lut 12:23
=]: x(x+1)(x+1)=0
0, −1
13 lut 12:27
;): taaa ciekawe jak
13 lut 12:31
R.W.17l: jak Ty to stary zrobiłeś?
13 lut 12:36
R.W.17l: x2+1 jedynie na co się rozdrabnia to (x+1)2−2x
czyli x((x+1)−2x) ale nie (x+1)(x+1)
13 lut 12:37
=]: 2 mi uciekło wcześniej jakoś poza nawias
13 lut 12:38
;): tak,tak
13 lut 12:39
R.W.17l: Dobra dobra, wiesz "; )", ja wiem, że to Ty jesteś "= ]"
13 lut 12:41
;): nie
13 lut 12:56