matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria - zwerifikuj zapis
mike:
(cos θ − cos
3
θ) / sin θ = sin θ cos θ
12 lut 22:14
smmileey:
cosθ(1−cos
2
θ)
cosθ*sin
2
θ
L=
=
=sinθcosθ=P
sinθ
sinθ
tożsamość jest prawdziwa
12 lut 22:18