matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba (u{1}{2})^{-60} jest równa:
ola:
Liczba (
1
2
)
−60
jest równa: A) 2
40
: 4
20
B) 4
40
− 2
20
C) 4
40
: 2
20
D) 2
40
: 2
20
11 lut 15:52
und:
C
11 lut 15:55
bart:
1
(
)
−
6
0
=2
6
0
=4
3
0
2
C) 4
4
0
:2
2
0
=2
8
0
:2
2
0
=2
6
0
=4
3
0
ODP C
11 lut 15:57
ola:
dziękuje bardzo
11 lut 15:59