matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
matek:
: Iloraz 32
–
3
: ( )
4
jest równe:
11 lut 14:43
matek:
?
11 lut 14:57
włóczykij:
chyba nie wszystko napisałeś
11 lut 16:13
dero2005:
2
−15
32
−3
: 2
4
= (2
5
)
−3
:2
4
=
= 2
−15−4
= 2
−19
= (
1
2
)
19
=
2
4
=
1
524288
= 0,00000190734
11 lut 17:53