matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
m
matek:
Liczba 27
–
2
*3
1
2
wynosi:
11 lut 14:30
und:
weż sobie tablice matematyczne otworz
11 lut 14:32
matek:
nie mam
11 lut 14:35
und:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
11 lut 14:37
dero2005:
27
−2
*3
12
= (3
3
)
−2
*3
12
= 3
−6
*3
12
= 3
−6+12
= 3
6
= 729
11 lut 17:42