matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;)
marika:
x−4
Odwrotnośc liczby bedacej rozwiazania rownania
=2 jest rowna ?
x+1
10 lut 21:09
Michał:
x−4=2x+2 x≠−1 x=−6 Odwrotność znajdź sama
10 lut 21:17
marika:
6 ?
10 lut 21:18
Michał:
To jest liczba przeciwna
1
Odwrotność to
x
10 lut 21:19
marika:
1
?
6
10 lut 21:22
Michał:
A minus zjedzony
10 lut 21:23
marika:
aaaa
dzięki
10 lut 21:29