matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Fizyka
...:
Dane: M r g Szukane: E a Ft Potrzebuje układ równań, prosze o pomoc! a=E*r a1= a2= E= Ft= (m2*Fn2)?
10 lut 15:44
...:
pomocy!
10 lut 16:38
...:
...
12 lut 21:31
mati:
Może Ci te książki coś pomogą tam powinno być
http://peb.pl/matematyka-i-nauki-przyrodnicze/160115-fizyka-david-halliday-robert-resnick-podstawy.html
12 lut 21:42