prosze o pomoc
zuzia: liczba odwrotna do liczby a= 1,66−1,2 * 075 jest
10 lut 15:03
Eta:
weź kalkulator do ręki i oblicz : a=.......
liczba odwrotna do "a"
to;
10 lut 15:07
zuzia: co?
10 lut 15:09
zuzia: prosze o pomoc
10 lut 15:16
M: zal
10 lut 15:16
zuzia: no nie kazdy jest taki inteligentny jak Ty kurwa1 BURA SUKO
10 lut 15:20
M: wiesz co to jest kalkulator?
10 lut 15:24
bart: zuzia.. wzielismy to pod uwage, wiec zaproponowalismy ci obliczenie tego kalkulatorem
10 lut 15:26
M: oblicz 'a', a podam Ci odwrotność 'a'
10 lut 15:31
adam: wiem co to jest kalkulator mozgi wiec wynik to i wyszlo szescdziesiat dwudziestych pierwszych
10 lut 15:37
M: ciekawe
10 lut 15:42
bart: adam czy zuzia w koncu?
10 lut 16:36
kameleon:
| | 76 | |
a= 1,66 − 0,9 = 0,76 czyli |
| |
| | 100 | |
| | 100 | |
wiec liczba odwrtona to |
| |
| | 76 | |
10 lut 16:39
Ola: 1,3
19 wrz 08:43