matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
pinokio:
oblicz reszte z dzielenia wielomianu p(x)=5x
7−
−2x
33
−2 g(x)=x
3
−x
2
+1−1
10 lut 14:17
pinokio:
poprawka g(x)=x
3
−x
2
+x−1
10 lut 14:17
pinokio:
10 lut 14:29