prosze o pomoc nie umiem uzywac znakow
zuzia: 3√−1 i jedenascie szesnastych razy pierwiastek szescienny z dwoch
10 lut 13:55
M: dokładniej napisz
10 lut 14:08
zuzia: szescienny pierwiastek z minus jeden i jedenascie szesnastych razy pierwiastek szescienny z
dwoch

prosze odpisz nie umiem znakami
10 lut 14:13
M: −1,5
10 lut 14:25
10 lut 14:27
staszek: oj przepraszam mialo byc
10 lut 14:28
M: 3√−1 1116 * 3√2 = 3√− 2716 * 3√2 = 3√5416 = 3√3,375=1,5
10 lut 14:28
M: minusa zgubiłem ..
10 lut 14:29
staszek: dziekuje
10 lut 14:31