przedstaw graficznie iloczyn kartezjański AxB, jesli:
daria: Witam mam problem z tym zadaniem w ogóle nie wiem jak to zaznaczyć w układzie współrzędnych

A={ x: x∊ C
+ ∩ (−2;5) } i B=(y: y∊ R
+)
Byłabym bardzo wdzięczna jeżeli rozrysowałby mi to ktoś nawet w paintcie i przesłał na poczte
oddprzezrdoa@wp.pl. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
10 lut 12:34
10 lut 13:51
M: to chyba beda 4 polproste
x= 1 y(0,∞)
x= 2 y(0,∞)
x= 3 y(0,∞)
x= 4 y(0,∞)
10 lut 14:01
daria: własnie zastanawiam sie czy −2 ,−1 i 0 tez w to będą wchodzić
10 lut 14:03
M: raczej nie
zbiór a to czesc wspolna liczb całkowitych dodatnich i liczb ze zbioru (−2,5)
czyli : 1,2,3,4
10 lut 14:04
daria: ok dzieki wiekie
10 lut 14:31