matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;)
xyz:
1
1
1
Niech A,B ⊂ Ω. Jesli P(A)=
, P(B)=
i P(A∩B)=
to P(A∪B)?
3
2
6
9 lut 22:06
ICSP:
1
1
1
+
−
=
3
2
6
9 lut 22:07
kachamacha:
2
3
9 lut 22:09