matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;)
dzolin:
Suma
1
2
log6 4+ log6 18 jest rowna? to 6 powinno byc ponizej g
9 lut 21:37
kachamacha:
2
9 lut 21:38
Mila:
1/2log
6
4+log
6
18=log
6
4
1/2
+log
6
18=log
6
(2*18)=log
6
36=2 (bo 6
2
=36)
9 lut 21:50