matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
5−7*4−7*{0,05}−7
kajo:
5
−7
*4
−7
*{0,05}
−7
9 lut 20:49
Mila:
(5*4*0,05)
−7
=
9 lut 20:59
Mila:
ile wyszło ?
9 lut 21:04
Mila:
5
100
cos niebardzo chyba 20*0,05=20*
=
=`1
100
100
1
−7
=1
9 lut 21:27