9 lut 19:39
Trivial: aha.
9 lut 19:41
ICSP: To jest funkcja, nie dziękuj za pomoc.
9 lut 19:41
sabina: a rozwiazania nie ma
9 lut 19:50
Trivial: Ciekawe dlaczego.
9 lut 19:59
sabina: hehehehe dzieki za pomoc
9 lut 20:00
sabina: nikt nie wytlumaczyl trudno
9 lut 21:58
ICSP: A co tu tłumaczyć?
9 lut 21:59
Jack:
a co miał Ci wytłumaczyć...
9 lut 21:59
nick: napisz chociaż jakie masz polecenie...
9 lut 22:02
bart: ale ja zlaliscie

moze urodzajna byla
9 lut 22:30
bart: ale ja zlaliscie

moze urodzajna byla
9 lut 22:31
ICSP: To co robimy z tą funkcją?
9 lut 22:33
Trivial:
Zgadujemy o co chodzi w zadaniu?
9 lut 22:36
robinka: o co chodzi w zadaniu, co trzeba obliczyć?
9 lut 22:38
sabina: obliczyc to
9 lut 22:41
ICSP: To ja określę D:
d: x ∊ R\{3;−1}
9 lut 22:41
Trivial: Nie można 'tego obliczyć'.
9 lut 22:42
ICSP: Dokładna treść zadania.
9 lut 22:44
ICSP: To dalej

Trival policzysz pochodną?
9 lut 22:47
nati: obliczcie wszytsko co sie da a sabina wybierze sobie co potrzebuje...

i po sprawie.
9 lut 22:49
ICSP: a niby co liczymy
9 lut 22:49
ICSP: Miejsca zerowe to x = 0
9 lut 22:50
Trivial:
| | 2(x−3)(x+1) − 4x(x−1) | |
y' = |
| |
| | [(x−3)(x+1)]2 | |
9 lut 22:50
ICSP: | | 2(x2+3) | |
y' = |
| |
| | (x−3)2(x+1)2 | |
9 lut 22:54
Trivial: Nie wymnażałem.
9 lut 22:54