matematykaszkolna.pl
Napisz ocenę postaci. Emilia: POLSKI! Z książki pt. "Zemsta" napisz: 1.Ocena postaci przez: a)siebie, wzajemnie; b)Papkina; c)Wacława. 2.Moja ocena.
9 lut 18:01
bart: gerary here
9 lut 18:02
Emilia: ?
9 lut 18:03
bart: matematyka.pisz.pl
9 lut 18:05
Emilia: Yyyy...!
9 lut 18:05
Kinga: To jest forum zadankowe z MATEMATYKI a nie z języka polskiego! nikt nie odpowie Ci na Twoje pytanie, przynajmniej tutaj.
9 lut 18:07
Emilia: Żal!
9 lut 18:08
bart: Yyyyy...! przeczytaj ksiazke to bedziesz wiedziec −.− pierwsze lepsze opracowanie ksiazki.. myslisz ze lepiej bedzie jak jakis matematyk ci napisze swoje zdanie na temat jakiegos kolesia o ktorym czytal w gimnazjum
9 lut 18:08
bart: zal ciebie.. uzyj tego co masz metr nad dupa..
9 lut 18:09
Emilia: A do "Yyyyy...! przeczytaj ksiazke to bedziesz wiedziec −.− pierwsze lepsze opracowanie ksiazki.. myslisz ze lepiej bedzie jak jakis matematyk ci napisze swoje zdanie na temat jakiegos kolesia o ktorym czytal w gimnazjum " nie wiem jak Ty, ale ja jestem z gimnazjum.
9 lut 18:11
bart: nie bede sie znizal do twojego poziomu, (chociaz juz to po czesci zrobilem) i nie bede sie z toba klocic.. www.biologia.emilka.pl <−−− tutaj znajdziesz odp na wszelkie pytania z zakresu jezyka polskiego..
9 lut 18:12
bart: no a tutaj malo kto jest z gimnazjum i napewno jezeli nawet czytali "zemste" to malo pamietaja, a napewno nie tyle zeby ci wypracowanie napisac
9 lut 18:13
Emilia: Ta... Jasne... Biologia... a poza tym to wiem, że to forum matematyczne, ale myślałam, że jakiś geniusz rozwiąże zadanie z gimnazjum!
9 lut 18:13
bart: nie tutaj wszyscy sa zbyt glupi, zeby ci pomoc.. sorry, ale jaki matematyk, scislowiec, bedzie sobie zawracal 4 litery zadaniem z j polskiego ?
9 lut 18:17
Trivial: Ja pamiętam o czym była Zemsta (jako jedną z nielicznych lektur przeczytałem ). Ale niestety nie jest w stanie ci pomóc, gdyż jak sama nazwa wskazuje jest to forum języka angielskiego.
9 lut 18:44
bart : Trivial, Ty dowcipnisiu
9 lut 18:45
Trivial: no co bart!
9 lut 18:46
bart : czemu wy zawsze nicki pogrubiacie?
9 lut 18:48
Trivial: Nie wiem, nie ja zacząłem.
9 lut 18:48
bart : ale brniesz w to
9 lut 18:49
Trivial: Ja tu jestem nowy. Muszę się dostosować, no nie?
9 lut 18:49
bart : nie, bo bedac nowy, od razu stajesz sie nudny
9 lut 18:51
Pentium: przestańcie w końcu i pomóżcie w rozwiązywaniu zadan ...to była prośba emotka
Trivial: emotka
bart : ile mozna? dzisiaj caly dzien siedzialem nad maturami z fizyki i Trivial kojarzysz to zadanie z kolowrotkiem? teraz bym zrobil jakby nawet dwa byly
9 lut 18:52
Trivial: Kojarzę i nawet załapałem o co tam chodziło po wielkich analizach. (Miałem w głowie jakąś urojoną siłę, która nie pozwalała mi tego rozwiązać...) emotka Ale no cóż to chyba była północ wtedy.
9 lut 18:54
Trivial: Ja tylko mam nadzieję, że zdam fizykę. emotka
9 lut 18:55
Pentium: jeszcze dzień sie nie skończył więc napewno nie siedziałeś 'całego dnia' nad tymi zadaniami... zaparaszam do zadań z matematyki z ciągów emotka bardzo przyjemne zadanka na rozluźnienie
9 lut 18:55
Trivial: Ciągi są 'fe!'.
9 lut 18:56
Mila: A ja do zadań Marty z logarytmami emotka
9 lut 18:57
Pentium: ciągi moga byc fe ale dopiero jutro popołudniu, teraz trzeba myśleć nad zadaniami, zeby zdać jutro :<
9 lut 18:58