matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
bart:
wie ktos moze skad pobrac arkusze matury probnej z matematyki poziom rozszerzony pisany 13 stycznia z CKE ?
9 lut 13:54
xD:
http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=91&Itemid=93
tu są inne, ale z 13 stycznia nie ma xD
9 lut 13:57
bart:
http://www13.speedyshare.com/files/26260587/download/MATEMATYKA%20PR%20MATERIA%C5%81%20%C4%86W.%202011%20MODEL.pdf
prosze
9 lut 14:12