Dziwny wynik
hayley: ja oślepłam i naprawdę NIE WIEM jak mógł wyjść taki wynik. proszę o pomoc w wytłumaczeniu

:
| | a | | a√5 | |
√a2 + ( |
| )2= |
| − cała lewa strona pod pierwiastkiem |
| | 2 | | 2 | |
8 lut 20:48
hayley: prooszę o pomoc
8 lut 20:53
wx99:
| | a2 | | 4a2 + a2 | | 5a2 | | a√5 | |
=√ a2 + |
| = √ |
| = √ |
| = |
| |
| | 4 | | 4 | | 4 | | 2 | |
8 lut 20:54
wx99: zapytam z ciekawosci − skad hayley?

kojarzy sie z oth
8 lut 20:55
hayley: czyli jednak było bardzo proste

dziękuję
8 lut 20:56
hayley: Hayley Williams

bardzo podoba mi się wymowa tego imienia
8 lut 20:57
robinka: √a2+a24=√4a2+a24=√5a24=a√52
8 lut 21:00