tryg
tryg: zbior wartosci
f(x)=2cos2x−cosx
8 lut 19:03
tryg: 2t
2−t
dla t=−1 wartosc max=3 ale co i jak?
8 lut 19:09
8 lut 19:16
tryg: dobra juz mam, chociaz i tak watpie czy doczekalbym sie odp
8 lut 19:16
K:

♥
8 lut 19:17
tryg: moze przynajmniej wzor na sin4x ?
8 lut 19:18
robinka: doczekałabyś się
8 lut 19:18
tryg: tez juz wiem
8 lut 19:19
robinka: cchyba 4sin
x2cos
x2, mysle
8 lut 19:22
robinka: to super ze już wiesz ...
8 lut 19:22
tryg: 4sin2xcos2x
8 lut 19:24
tryg: tzn 2sin2xcos2x
8 lut 19:24
robinka: ok

dzieki hehe
8 lut 19:41