figury geometryczne .
Heniek .:

Oblicz pole rombu przedstawionego na rysunku :
jak to zrobić nie mam pojęcia ..
8 lut 17:07
dero2005:

P = 4*3 = 12
8 lut 17:33
Heniek .: nie rozumiem . .
dlaczego to jest 4 * 3?,
: O
8 lut 17:34
dero2005:
4 to jest długość podstawy
3 to jest wysokość
pole to jest podstawa razy wysokość P = a*h
8 lut 19:04
cj z gta andrass: nie wiem
3 sty 16:43
cj z gta andrass: a to jest głupie (

)
3 sty 16:44
cj z gta andrass: hahahahahahahahahahahha
3 sty 16:47
jaa: spk. Dzięki

♥
9 sty 16:54
You : Hahah Lubisz To
9 sty 16:55